Op de trainingsarea van het Logistiek Bataljon Grobbendonk vierden we de jarige Wie (Louisa). Ze is net 70 jaar geworden en loopt iedere maandag, woensdag en vrijdag nog steeds, op haar eigen tempo maar vlotjes, meer dan 5 km. Samen met de andere enthousiaste ‘TroonLopers’ behoort ze tot een sportieve en gemotiveerde loopgroep. Het moto is op een gezonde manier levenslang blijven bewegen!

Start To Run als laagdrempelig sportaanbod

Coach Michel Nicasi: Als 70 jarige is zij een toonbeeld voor al onze lopers. Iedere training enthousiasmeert ze de anderen, een heel dankbare sporter in de loopvrienden groep. Conform het Vlaamse sportdecreet trachten we aan iedereen het Start To Run & Keep Running concept aan te bieden. Dit staat voor een laagdrempelig sportaanbod met levenslang gezond bewegen tot doel. Met haar 70 lentes is Wie als gemotiveerde loopster het perfecte voorbeeld van deze benadering. Op de locaties in Herenthout, Herentals en Grobbendonk kan iedereen deelnemen aan dit laagdrempelig concept.

START TO RUN - leer levenslang gezond bewegen

Samen met een gediplomeerd begeleider werk je aan je conditie zodat je na twaalf weken 5 km aan één stuk kan lopen! Vanaf 15 jaar kan je voor 25 € deelnemen (voordeeltarief 20 € inwoners samenwerkende gemeenten). Tussenkomst van de meeste mutualiteiten.

Er is een infomoment op de eerste lesdag maandag 10-03

19.00u Herentals BLOSO Centrum of Herenthout Sportcomplex ’t Kapelleke

09.00u Grobbendonk militair domein (hoofdingang – identiteitskaart!).

www.acherentals.bewww.herenthoutseac.be - Michel Nicasi 014/501.227